De naam Introtech is een afkorting die staat voor Introduction to Technology en met de website willen we mensen beter informeren over nieuwe manieren om te meten, bijvoorbeeld met behulp van 3D-scanners.

Introtech in het kort

De website biedt algemene informatie over meetmethoden en zaken die daarbij een rol spelen. Zo is er bijvoorbeeld een pagina met algemene informatie over 3D-laserscanners te vinden en ook over toepassingen die een grote rol spelen bij het verwerken en bewerken van de meetresultaten is informatie te vinden.

Missie

We streven erna om met introtech niet alleen informatie te verstrekken, maar ook het laatste nieuws te brengen op het gebied van meten en de toepassingen van nieuwe meetapparatuur. De wereld staat niet stil en er worden dagelijks nog nieuwe uitvindingen gedaan, dit is op het gebied van meetapparatuur en de toepassing daarvan niet anders en daarom is ook het laatste nieuws ook erg interessant.

Toekomstvisie

Introtech moet uiteindelijk een echte autoriteit worden op het gebied van moderne meettechniek. Als je als lezer een bijdrage wilt leveren aan deze missie, stuur dan tips, vragen, commentaar en andere feedback naar onze redactie op admin@introtech.nl.